Изберете:
Съвети за търсене » Търсене по модел на принтера: или код на тонера:
Научете повече за:
Принцип на работа на лазерния принтер »
Вижте клипче как да търсим тонер »


зареждане на тонер, презареждане на касета, пълнене на тонери, зареждане на тонер касета, презареждане на тонер касети, Цени за зареждане на тонер касети, зареждане на тонер цена, пълнене на касета за лазарен принтер, зареждане на принтер с тонер, презареждане на касета цена, цени за пълнене на тонер касети, Зареждане на тонер касети. Презареждане на тонер. Пълнене на касети за принтери. Качествено и отговорно зареждане, презареждане-пълнене на тонер касети и тонери за лазерни принтери и копирни машини на преференциални цени. Цени за зареждане на тонер касети.

Презареждане на тонер касети.

НЕ ИЗХВЪРЛЯЙТЕ ПРАЗНИТЕ ТОНЕР КАСЕТИ!

В секцията представяме презареждане на тонер касети за лазерни принтери и копирни машини.

Марки печатащи устройства на които презареждаме тонер касети:

Изберете марка на принтера:

или се запознайте с принципите, предимствата и недостатъците при презареждане на тонер касети по-долу:

Зареждане на тонер касетиАко зареждането на тонер касетата Ви е много спешно, и/или трябва да разпечатате важен материал, но точно сега е свършил тонера в принтера, може да се запознаете с цените на копирните услуги, които предлагаме.

Какво е тонер касета?

Тонер касетата е контейнера за мастило във Вашия принтер (обикновено направена от пластмаса).
Без мастило, никое печатащо устройство няма да може да отпечатва на хартиен (или друг) носител.
Тя е това, което допринася за отпечатването на хартиен носител.

Тонер касетата е консуматив - т.е. в даден момент тонера се изчерпва (мастилото свършва).

За колко време свършва тонера в касетата?

Колко бързо ще свърши мастилото (тонера) в принтера, зависи от много фактори, главния от които е капацитета на тонер касетата и плътността на печат.

Колкото по-плътно е отпечатаното на хартията (обложката, тениската и т.н.) толкова по-малък брой отпечатани копия ще можем да направим с едно презареждане на тонер касетата.

Както вече сте се досетили презареждането на тонер касетата представлява запълването и с тонер отново (след като той се е изхабил).

Какво трябва да знаем за презареждането на тонера?

Преди да напишем каквото и да било, е добре да обърнем внимание на няколко факта:

Както вероятно вече сте разбрали, когато си закупувате нов принтер или копирна машина, той идва със заредена тонер касета, в която е мастилото за принтера и посредством нея устройството печата ( отпечатва ) страниците, които вие принтирате.

НО : В 99,9% от случаите, това което Ви бива спестявано от производителя на принтера и/или от продавачите в магазините за принтери, е че тонера с който идва вашият нов принтер е наполовина пълен ( в много от случаите - на около 1/3 - една трета ).

Причините за това може да са много, но дори да ви ги изброим, или сами да се досетите, това няма да промени факта, че тонер касетата във вашия принтер ще отпечата по-малък брой копия отколкото е дадено в спецификациите на печатащото устройство, и то осезаемо по-малък.

Какво следва след това?
Вариант А: Да си закупите нова тонер касета, за да можете отново да разпечатвате.
Вариант Б: Да презаредите или рециклирате тонер касетата и да я използвате още.

Ако погледнем вариантите един след друг:

Нова тонер касета или презареждане на сегашната?

Плюсовете на новата тонер касета са че в момента на закупуването и ще можете да отпечатвате.
Друг плюс на новата тонер касета е че идва заредена догоре ( за разлика от тонера в новите устройства ) и копията които ще отпечатате с нея ще са между 2 и 3 пъти повече в сравнение с тези на тонер касетете дошла с принтера.

Минусът е естествено по-високата и цена ( в някои от случаите цената на тонер касетата е само с 20% по-ниска от цената на нов принтер ).

При презаредените тонер касети:

От изключително значение за качеството на печат в последствие е тонерът с който е заредена касетата да е напълно съвместим с модела на принтера, и да бъде от високо качество.
В противен случай печатането може да се окаже доста трудна и неприятна задача.

Плюсът е, че цената за презареждане е по-ниска от цената на нова тонер касета.
В подходящ сервиз за принтери и зареждане / рециклиране на тонер касети, презаредената касета по нищо няма да отстъпва на нова такава.
Друг положителен аспект е, че малко или повече, презареждането ( рециклирането ) на тонер касетата е тясно свързано с опазването на околната среда.

Минусите са че отнема повече време, и че ако не попадне в добър сервиз за тонери, ще имате главоболия и неприятности с устройството.

Важно е да се отбележи, че веднъж на няколко презареждания, тонер касетата трябва да се рециклира и че е много важно с какъв тонер се зарежда касетата.
Цената за рециклиране е по-висока от тази за презареждане, но е далече от цената на нова тонер касета.

По-изчерпателно за рециклиранто може да прочетете в нашият сайт за тонери, в секцията за рециклиране на тонер касети.

Зареждане, презареждане, пълнене?

Презареждането на тонер касети, в много от случаите е синоним на зареждане на тонер касети и пълнене на тонер касети.

Пълнене на тонер касети е разговорния израз за презареждане на тонери, а зареждане на тонер може да бъде употребявано в контекст на първоначално запълване с тонер на нова касета - нещо, което се прави в заводите на производителите на печатащи устройства и тоер касети за тях.

Ако печатате много, често или с висока плътност, или ако работата ви зависи от това да имате принтер под ръка постоянно в изправност, нашия съвет е да си закупите още една ( нова ) тонер касета която да ви е резервна, и когато оригиналната тонер касета започне да се изразходва, да я смените с новата докато първата е в сервиз за презареждане на тонер касети.

По този начин вие винаги ще имате резервен вариант, и няма да се налага спешно да търсите офис или сервиз за зареждане на тонер касети, което в масовия случай по "законите на Мърфи" винаги се налага точно когато принтирането Ви е най-наложително.

Защо ние да презаредим Вашата тонер касета?

Презареждането се извършва от квалифицирани специалисти, който се занимават само с това, а именно: зареждане и презареждане, пълнене на тонер касети и барабанни модули за печатащи устройства - това е от изключително значение за добрата и прецизна работа на Вашия принтер.

Презареждането на тонер касетите се извършва в специализирани за това сервизи: ние няма да зареждаме Вашата касета където и както и да е!

Магазините и приемните за зареждане и презареждане на тонер касети са няколко, и Вие винаги можете да ни намерите: дори при най-малък проблем ще има към кого да се обърнете, за да бъде разрешен възможно най-добре.
НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА КАЧЕСТВОТО НА ПРЕЗАРЕЖДАНЕ НА ВАШАТА ТОНЕР КАСЕТА!

Използваме само качествен тонер за повторното запълване на Вашата тонер касета.
И знаем точно кой тонер е подходящ за вашия принтер.

Ако сте прекалено заети да търсите и/или посещавате сервиз за презареждане на тонер касети, ние предлагаме услугата : взимане и връщане на място ( на адрес ) в рамките на гр. София.
Ако сте вече наши клиенти, ще знаете, че е достатъчно да заявите презареждане на тонер касета, и ние да дойдем на място във вашия дом или офис, да вземем касетата , да я презаредим или рециклираме и да ви я върнем в отлично състояние.

Всичко това ще ви спести време и средства.

Предлагаме голям асортимент и покриваме огромен набор от принтери и копирни машини.
Разполагаме с богата и разнообразна гама от мастила, които ни позволяват да покрием възможно най-голямото разнообразие от нуждите на печатащите устройства.

Почти няма марка и / или модел на принтер или тонер касета, които да не обслужваме.
В сайта за тонери сме изложили над 40 000 варианта, но ако вашият модел не е представен, не се колебайте да ни потърсите!
Можете единствено да спечелите.

 

Моята кошница »
0 тонера

Потребителско име:

Парола:

Запомни ме:


Регистрация »
Забравена парола »

Телефони:
ж.к. Лагера:
Потърсете ни на А1 мобилен телефон във връзка с тонер или зареждане на касета. Можете да ни звъннете за да поръчате нова тонер касета, презареждане, рециклиране или пълнене на вашата тонер касета или да ни потърсите за информация. 0887-736668
или 0887-remont


ж.к. Младост
Потърсете ни на А1 мобилен телефон в ж.к. Младост за тонер или зареждане на касета. Можете да ни звъннете за да поръчате нова тонер касета, презареждане, рециклиране или пълнене на вашата тонер касета или да ни потърсите за информация. 0885-117-820
Потърсете ни на телефона ни към Виваком в Младост във връзка с тонер или зареждане на касета. Можете да ни звъннете за да поръчате нова тонер касета, презареждане, рециклиране или пълнене на вашата тонер касета или да ни потърсите за информация. 08-76772852
или 08-POPRAVKA

ж.к. Люлин:
Потърсете ни на телефона ни към vivacom във връзка с тонер или зареждане на касета. Можете да ни звъннете за да поръчате нова тонер касета, презареждане, рециклиране или пълнене на вашата тонер касета или да ни потърсите за информация. 0879-04-12-99

попитайте на скайпМагазин Младост
попитайте на скайп Южни райониМагазин Лагера
пишете ни на и-мейл за да попитате за актуална цена и наличност e-mail

Контакти »

Работно време:
понеделник-петък:
10:30 - 19:00
(19:30 за м-н Младост)
събота:
позвънете
(обикновено
Лагера: 10:30-13:00;
Младост 14:00-18:30) неделя:
почивен (с допълнителни уговорки)

Ново: Копирна хартия

Copy paper

препоръчваме ви тонер Препоръчваме:

 Препоръчано: патрон, мастилена касета-глава, мастилница за Hewlett Packard (HP)
патрон, мастилена касета-глава, мастилница CN686 HP No364XL
за Hewlett Packard (HP) C5320

на цена : 10.2 лв.

 Препоръчано: патрон, мастилена касета-глава, мастилница за Epson
патрон, мастилена касета-глава, мастилница Ink EP-2994 | CT29944010 / T2994
за Epson EXPRESS HOME XP-435

на цена : 4.4 лв.

 Препоръчано: патрон, мастилена касета-глава, мастилница за Hewlett Packard (HP)
патрон, мастилена касета-глава, мастилница CN686 HP No364XL
за Hewlett Packard (HP) PLUS B210B

на цена : 10.2 лв.

 Препоръчано: патрон, мастилена касета-глава, мастилница за Canon
патрон, мастилена касета-глава, мастилница Ink CA-24C | 0955A002 / 6882A002 / BCI24C
за Canon BJC 410J

на цена : 3.85 лв.

 Препоръчано: патрон, мастилена касета-глава, мастилница за Canon
патрон, мастилена касета-глава, мастилница BCI3 BCI5 BCI6
за Canon i560

на цена : 4.25 лв.

ПРОМОЦИЯ на тонер В промоция:

 Промоция на зареждане, презареждане на тонер кит за Kyocera Mita
зареждане, презареждане на тонер кит TK-120
за Kyocera Mita 1030DN

на цена : 23.8 лв.

 Промоция на патрон, мастилена касета-глава, мастилница за Canon
патрон, мастилена касета-глава, мастилница Ink CA-570B | 0318C001 / PGI570PGBKXL / PGI570BK
за Canon PIXMA MG7752

на цена : 2.8 лв.

 Промоция на Мастила в бутилки за Canon
Мастила в бутилки PG-512
за Canon Pixma MP240

на цена : 10.2 лв.

 Промоция на патрон, мастилена касета-глава, мастилница за Brother
патрон, мастилена касета-глава, мастилница LC123
за Brother MFC J4610DW

на цена : 6.29 лв.

 Промоция на Тонер касета за Samsung
Тонер касета MLT-D111S
за Samsung Xpress M2078

на цена : 49.3 лв.

На фокус:

тонери в бутилки за Hewlett Packard (HP)
тонери в бутилки CF402/402X
за Hewlett Packard (HP) Color LaserJet CM1312nfi

на цена : 73.1 лв.

тонери в бутилки за Hewlett Packard (HP)
тонери в бутилки CF402/402X
за Hewlett Packard (HP) Color LaserJet CP2025

на цена : 73.1 лв.

тонери в бутилки за Canon
тонери в бутилки CF402/402X
за Canon i-SENSYS MF8330

на цена : 73.1 лв.

тонери в бутилки за Canon
тонери в бутилки CF402/402X
за Canon i-SENSYS MF8350

на цена : 73.1 лв.

тонери в бутилки за Canon
тонери в бутилки CF402/402X
за Canon i-SENSYS LBP7680

на цена : 73.1 лв.

Тонер-Касети: Начало * Търсене за тонер * Зареждане (пълнене) и презареждане на тонер касети * Рециклиране на тонер касети * Копирни услуги: принтиране, сканиране, копиране
Нови тонер касети * Мастилени глави - патрони и касети * Принтери, скенери и копири - нови * Принтери втора употреба
Тонер и консумативи за принтери: търсене ои марка * Всички услуги и продукти * служебен вход * Политика за защита на личните данни * Контакти с нас

Администрация и поддръжка на сайта: София Компютърс ЕООД: компютри, монитори, лаптопи: ремонт, поправка и сервиз
Изработка на сайта и Web Design: DGP | Created : 2011y. | Remake: 2019y.

Може да разгледате още: ремонт и поправка на принтери, ремонт и поправка на компютри и сервиз и поправка на лаптопи.

Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с нашите условия за ползване, политика за защита на личните данни и използването на „бисквитки“.

Съгласен съм